Podnikatelský záměr – Využití stavební plochy - Blažková, Lenka; Habrmanová, Blanka; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro společnost Zemědělské stavby Tábor s.r.o. Cílem práce je vytvořit podnikatelský plán pro využití stavební plochy, kterou firma vlastní, tak aby bylo dosaženo jejího maximálního zhodnocení. Závěrem pak vyhodnotit realizovatelnost a životaschopnost celého plánu. Zvolený projekt odráží trend dnešní doby, konkrétně bylo rozhodnuto o výstavbě nízkoenergetických rodinných a bytových domů, které budou následně prodány. Samotná práce se skládá ze dvou částí a to teoretické a praktické. V první části práce jsou shrnuty základní teoretická východiska používaná pro sestavení podnikatelského plánu. Druhá, praktická, část se zaměřuje na samotné sestavení podnikatelského plánu. Zahrnuje popis podnikatelské příležitosti, charakteristiku nízkoenergetického bydlení, finanční plán. Tato část je uzavřena Swot analýzou a identifikací rizik celého projektu.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses