Projektový management multimédií a jeho aplikace v praxi - Křečková, Markéta; Horný, Stanislav, 1955-; Kocourek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem mé bakalářské práce je nastínit problematiku projektového řízení, zdokumentovat a následně vyhodnotit multimediální projekt realizovaný v rámci projektového semináře. V teoretické části se zaměřuji na projektový management v obecné poloze, na jeho metody a postupy, které využívá. V praktické části se věnuji aplikací zásad projektového managementu v našem reálném projektu, jaké postupy byly zvoleny, jakým způsobem byl projekt naplánován, řízen, dokumentován a hodnocen. Na závěr práce uvádím srovnání plánu projektu s realitou.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses