Fotografia – využitie v prezentácii malej a strednej firmy - Gazdačko, Samuel; Krsek, Libor, 1979-; Čermák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cieľom bakalárskej práce je poukázanie na chyby vo fotografiách na weboch reštaurácií a vytvorenie návodu ako sa im vyhnúť. Práca sa v teoretickej časti zaoberá porovnaním zlých a dobrých fotografií, ktoré majú byť na web stránkach reštaurácií a podnikov z gastronómie. Taktiež tam sú vymenovaní slávni fotografi, ktorí môžu slúžiť ako inšpirácia pre neznalých. V praktickej časti je vytvorený detailný návod ako správne vytvoriť fotografie jedla a interiéru za minimálne náklady. Návod je rozdelený do preprodukcie, produkcie a post produkcie. Prínos práce spočíva v definovaní chýb, ktorých sa má majiteľ reštauračného podniku vyvarovať a návod pre laikov, ktorý popisuje ako vytvoriť reprezentatívne fotografie jedla a interiéru.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses