Projektové vedení s důrazem na time management - Matušková, Katrin (2014)
Obsahem této bakalářské práce je vývoj projektového řízení a zejména pak těch jeho částí, jež se týkají time managementu, včetně jejich v současnosti rozpoznávaných metod. Práce se zabývá mimo jiné také motivací, jakožto klíčovým prvkem pro úspěšné ukončení projektu. Cílem práce je shrnutí jednotlivých metod včetně možností jejich použití a následná aplikace nejvhodnějších z nich na konkrétním vlastním týmovém projektu Ročenkomat.