Projektové vedení s důrazem na time management - Matušková, Katrin; Khabirova, Maja; Lisý, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Obsahem této bakalářské práce je vývoj projektového řízení a zejména pak těch jeho částí, jež se týkají time managementu, včetně jejich v současnosti rozpoznávaných metod. Práce se zabývá mimo jiné také motivací, jakožto klíčovým prvkem pro úspěšné ukončení projektu. Cílem práce je shrnutí jednotlivých metod včetně možností jejich použití a následná aplikace nejvhodnějších z nich na konkrétním vlastním týmovém projektu Ročenkomat.
Vedoucí práce: Maja Khabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses