Finanční analýza společnosti CARLA s.r.o. - Nguyen Thu, Phuong; Boukal, Petr, 1962-2022; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce "Finanční analýza společnosti Carla, s. r. o." je vyhodnotit finanční zdraví podniku od roku 2008 až po rok 2012 za pomoci aplikace vybraných ukazatelů finanční analýzy. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. V teoretické části popisuji vybrané metody finanční analýzy. Konkrétně to jsou analýzy absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, bilanční pravidla a bonitní a bankrotní modely. V praktické části jsou tyto metodiky aplikovány na společnost. V závěru práce je shrnutí poznatků z provedené analýzy, zhodnocení finančního zdraví společnosti z veřejně dostupných dat včetně návrhu možných opatření.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses