Využitie MS EXCEL a VBA v podnikovej praxi - Zeman, Michal; Benáčanová, Helena, 1947-; Hirko, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Táto bakalárska práca sa zaoberá využitím MS Excel a VBA pri zefektívňovaní procesov v malej stolárskej firme KendyDoor. Cieľom práce je analyzovať firemné procesy spomínanej firmy, ich nedostatkov a následne získané informácie použiť na ich zdokonalenie. Tieto ciele sú realizované návrhom využitia MS Excel a VBA v podnikových procesoch a praktickým projektom tvorby oceňovacieho dokumentu pre firmu KendyDoor.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses