Návrh a vývoj rozšíření systému Wordpress pro tvorbu multimediálních portfolií - Kabilka, Richard; Šubrta, Václav; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Pro kariérní úspěch v kreativním průmyslu je důležitá komunikace v online prostředí. V této práci jsou nejprve prozkoumány základní principy a stavební prvky webového portfolia. Následně je proveden průzkum aktuálních webových trendů v oblasti designu a užitých technologií pro tento typ webových prezentací. Na základě těchto zjištění je navrženo vlastní rozšíření pro systém WordPress a popsán jeho vývoj. Rozšíření řeší snadnou správu multimédií a tvorbu administračního rozhraní k snadnému přizpůsobení vzhledu a nastavení funkcionalit webového portfolia.
Vedoucí práce: Václav Šubrta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses