Hodnotenie efektivity elektronických služieb verejnej správy - Trnka, Jakub (2014)
Bakalárska práca je zameraná na problematiku eGovernmentu v Českej republike a hodnotenie dvoch vybraných elektronických služieb. Cieľom je popísať stav eGovernmentu v ČR a poskytnúť verejnej správe doporučenia pre jeho ďalší rozvoj. Práca obsahuje informácie o historickom vývoji eGovernmentu v ČR, o najvýznamnejších projektoch a o stave českého eGovernmentu v porovnaní so zahraničím. Praktická časť popisuje metodiku, ktorou boli zmerané vybrané elektronické služby. Hodnotenie merania odhaľuje nedostatky služieb a podáva doporučenia na ich zlepšenie.