Hodnotenie efektivity elektronických služieb verejnej správy - Trnka, Jakub; Voříšek, Jiří, 1950-; Ješuta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalárska práca je zameraná na problematiku eGovernmentu v Českej republike a hodnotenie dvoch vybraných elektronických služieb. Cieľom je popísať stav eGovernmentu v ČR a poskytnúť verejnej správe doporučenia pre jeho ďalší rozvoj. Práca obsahuje informácie o historickom vývoji eGovernmentu v ČR, o najvýznamnejších projektoch a o stave českého eGovernmentu v porovnaní so zahraničím. Praktická časť popisuje metodiku, ktorou boli zmerané vybrané elektronické služby. Hodnotenie merania odhaľuje nedostatky služieb a podáva doporučenia na ich zlepšenie.
Vedoucí práce: Jiří Voříšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses