Návrh databáze pro společnost zabývající se obchodem a servisem techniky - Judová, Eva (2014)
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu databáze pro společnost zabývající se prodejem a servisem techniky. Cílem práce je vytvořit komplexní databázové řešení pro tuto vybranou firmu. Analýza problematiky, vypracování designu databáze a jeho následné ověření na testovacích datech se řadí k cílům dílčím. Proces návrhu databáze je realizován tradiční metodikou "shora dolů". Hlavním přínosem je výrazné zefektivnění práce s daty, ke kterému dojde po zavedení nově navržené databáze do společnosti. Problémy týkající se kupříkladu nekonzistence či redundance dat tím budou potlačeny.