Ocenění společnosti Carla, s.r.o. - Mrázová, Kristýna; Scholleová, Hana, 1964-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je stanovení hodnoty společnosti CARLA spol. s.r.o. ke dni 30. 4. 2014, ocenění je provedeno pro externího investora. V teoretické části je vymezena metodologie ocenění. V praktické části je představen oceňovaný podnik, poté je provedena strategická a finanční analýza podniku. Důležitou součástí ocenění je analýza generátorů hodnoty, na jejichž základě je vytvořen finanční plán. Nezbytným předpokladem pro ocenění je stanovení diskontní míry. Ocenění podniku je provedeno pomocí výnosové metody diskontovaných peněžních toků do firmy.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses