Provize a trh finančního zprostředkování - Macura, Marek (2014)
Tato práce se zabývá trhem finančního zprostředkování a distribuce na finančním trhu. Pomocí situační analýzy odhaluje vazby a principy fungování trhu finančního zprostředkování a zaměřuje se na roli regulace finančního trhu a provizní odměny. Analyzuje dopady změn provizního odměňování na různé distribuční modely.