Nástroje pro podporu testování a jejich praktické využití - Pavelka, Tomáš (2014)
Diplomová práce se zabývá testováním softwaru. Zaměřuje se především na praktické využití nástroje pro podporu testování HP Quality Center 11. Teoretická část vysvětluje základní pojmy z oblasti testování, představuje typy testování a zabývá se rolí testování v řízení projektů. V praktické části je demonsrováno reálné využití HP Quality Center 11 na projektu SEPA Direct Debit ve finanční instituci, dále jsou zhodnoceny jeho přínosy a nedostatky a podány návrhy na zlepšení.