Nástroje pro podporu testování a jejich praktické využití - Pavelka, Tomáš; Svatá, Vlasta, 1952-; Ondruška, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Diplomová práce se zabývá testováním softwaru. Zaměřuje se především na praktické využití nástroje pro podporu testování HP Quality Center 11. Teoretická část vysvětluje základní pojmy z oblasti testování, představuje typy testování a zabývá se rolí testování v řízení projektů. V praktické části je demonsrováno reálné využití HP Quality Center 11 na projektu SEPA Direct Debit ve finanční instituci, dále jsou zhodnoceny jeho přínosy a nedostatky a podány návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses