Analýza príjmov českých futbalových klubov - Vrábeľ, Tomáš; Kotáb, Jiří; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práca "Analýza príjmov českých futbalových klubov" je podrobne venovaná rozboru nelichotivej finančnej situácií českých prvoligových klubov. Cieľom je identifikácia príčiny strát futbalových obchodných spoločností a predstavenie možností riešenia tohto problému. Aplikačná časť sa tak rozdeľuje na dve hlavné kapitoly. Kvantitatívna časť sa venuje finančnej analýze každého z mužstiev a detailnému rozboru ich príjmov v dlhodobom časovom horizonte, počínajúc sezónou 2003/04. Kvalitatívna časť má za úlohu nájsť riešenia stratového hospodárenia českých klubov pomocou analýzy funkčných príkladov aplikovaných v iných európskych krajinách.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses