User Experience a využitie poznatkov kognitívnej vedy - Blšáková, Daniela; Čermák, Radim; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Táto bakalárska práca sa zaoberá kognitívnou psychológiou a jej využitím pri tvorbe webových stránok. Práca je rozdelená do dvoch častí. Teoretická časť vysvetľuje pojem a vznik kognitívnej psychológie, upriamuje sa na ľudské procesy a ich aplikovanie na webové stránky. V práci sú zmienené pojmy user experience a usability testing. Praktická časť sa venuje vzniku domovskej stránky vytvorenej na základe uvedených princípov a podrobne popisuje dôvod umiestnenia jednotlivých elementov na stránke. Kvalita návrhu je overená usability testom.
Vedoucí práce: Radim Čermák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses