Vybrané projekty rozvoje pražské tramvajové sítě - Kapasná, Magdaléna (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou tramvajové dopravy v Praze. Po úvodním představení pojmů obsahuje soupis plánovaných projektů rozvoje tramvajové sítě. Jádrová kapitola podrobně analyzuje ekonomickou výhodnost realizace projektu tramvajové trati Sídliště Modřany -- Libuš a zmiňuje navrhované prodloužení tratě do Jesenice.