Vybrané projekty rozvoje pražské tramvajové sítě - Kapasná, Magdaléna; Mervart, Michal, 1977-; Beneš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou tramvajové dopravy v Praze. Po úvodním představení pojmů obsahuje soupis plánovaných projektů rozvoje tramvajové sítě. Jádrová kapitola podrobně analyzuje ekonomickou výhodnost realizace projektu tramvajové trati Sídliště Modřany -- Libuš a zmiňuje navrhované prodloužení tratě do Jesenice.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses