Stratégia predaja profesionálnej vlasovej kozmetiky značky L’Oréal Professionnel koncovým spotrebiteľom - Sabolová, Anna; Koudelka, Jan; Dragonová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cieľom tejto diplomovej práce je navrhnúť opatrenia pre riešenie reálne existujúceho problému medzinárodnej značky profesionálnej vlasovej kozmetiky na českom trhu. Podkladmi pre vyhodnotenie problému a zdrojmy potenciálneho riešenia bude analýza súčasnej stratégie značky, ako aj analýza sekundárnych dat a primárny výskum v oblasti nákupu a používania vlasovej kozmetiky v Českej republike.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses