Podnikatelský plán – fotografem na plný úvazek - Jílek, Jan; Richter, Jiří, 1975-; Švecová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Hlavním cílem této diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu, který odhalí možná úskalí podnikání ve fotografickém oboru. V teoretické části se budu věnovat definicím podnikatelského plánu, jeho struktuře, součástí, ale také cílům a důvodům, proč se tvoří. Nebude chybět ani metodika a postupy, které tvoří nedílnou součást podnikatelského plánu, jako je třeba analýza SWOT či analýza rizik. V praktické části se pak budu zabývat tvorbě plánu samotného a jeho popisu. Bude zahrnovat analýzu mých silných stránek, na kterých budu chtít vše postavit, popis prostředí, strategii včetně cenotvorby a finanční plán. Diplomovou práci také doplním oportunitními náklady. Toto vše mi umožní posoudit, jestli je podnikatelský plán reálný a profitabilní či nikoliv.
Vedoucí práce: Jiří Richter
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses