Mýtný systém v Polsku - Jakeš, Petr; Zelený, Lubomír; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá mýtným systémem v Polsku. V teoretické části jsou popsány způsoby zpoplatnění dopravní infrastruktury. Jsou vysvětleny technologie používané pro elektronický výběr poplatků, jejich výhody a nevýhody. V hlavní části jsou podrobněji analyzovány hlavní dopravní komunikace a způsoby jejich zpoplatnění. Na závěr je zhodnocena interoperabilita polského mýtného systému se systémy v sousedních zemích. Úroveň interoperability je hodnocena jako poměrně vysoká s možným zlepšením do budoucna.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses