Analýza vývoje objemu a struktury výdajů na konečnou spotřebu v České republice - Paul, Miroslav; Vltavská, Kristýna; Musil, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato práce se zabývá analýzou vývoje objemu a struktury konečné spotřeby. Teoretická část definuje HDP a konečnou spotřebu, seznámí s metodikou ESA 1995 a klasifikací CZ-COICOP. V analýze je postupně řešen vývoj HDP, vývoj objemu a struktury výdajů na konečnou spotřebu v letech 2000 - 2012. Největší prostor je věnován struktuře výdajů na konečnou spotřebu domácností. Postupně jsou zpracovávány jednotlivé oddíly výdajů na konečnou spotřebu domácnosti ve sledovaném období a vyvozovány závěry z jejich časového vývoje.
Vedoucí práce: Kristýna Vltavská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses