Platformě nezávislé aplikační rozhraní na architektuře REST. - Herma, Tomáš; Palovský, Radomír, 1959-; David, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato diplomová práce se zabývá tvorbou webové aplikace, RESTového API, knihovny pro práci s API pro platformu Android a iPhone a ukázkové aplikace na tyto dvě platformy. Práce se v první části zabývá analýzou současného trhu aplikačních rozhraní. V druhé části jsou popsány zvolené technologie a samostatná tvorba a implementace.
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: znalostní technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses