Implementace ECM v malé firmě - Meszner, Petr; Novotný, Ota, 1971-; Řezáč, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na implementaci systému pro podporu správy podnikového obsahu (ECM). Cílem práce je zavedení nových postupů při správě obsahu v prostředí malé firmy pomocí vhodného ECM nástroje a následné vyhodnocení přínosů. Teoretická část práce tvoří informační základ části praktické a klade si za cíl seznámit čtenáře se základními pojmy a principy ECM. Zejména je zde definován životní cyklus dokumentu a komponentový přístup k problematice. V praktické části jsou popsány jednotlivé kroky implementace systému ECM. Konkrétní firma je analyzována z pohledu organizační struktury a požadavků kladených na implementovaný ECM systém. V dalších fázích implementace je kladen důraz na individuální nastavení dle potřeb konkrétní firmy a automatizaci některých procesů.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses