Tvorba rodokmenů pomocí moderních ICT nástrojů - Hošek, Martin; Samec, Marek; Jelínek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá rodokmeny, jejich vytvářením za využití elektronických zdrojů, softwarových či webových prostředků a způsoby zjišťování informací a zajímavostí o historii rodu z těchto zdrojů. Cílem práce je vytvořit metodickou příručku / návod, jak s pomocí těchto zdrojů a prostředků s vytvářením rodokmenu začít a jak ho vytvořit. V první části jsou teoreticky definované důležité pojmy a metody zjišťování potřebných informací. Druhá část popisuje samotný postup vytvoření rodokmenu. V závěrečné části je shrnuto, jak při tvorbě rodokmenu postupovat a čeho se vyvarovat.
Vedoucí práce: Marek Samec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses