Technika pro tvorbu videa a její vliv na záznam - Chládek, Lukáš (2014)
Práce se zaměřuje na aparáty používané k nahrávání videí, jejich vlastností a jak ovlivňují tyto vlastnosti technickou a vizuální podobu videa. Pro dosažení cílů práce byla provedena analýza typů aparátů, zjištění principu jejich fungování a analýza součástek používaných k generování záznamu. Tyto znalosti byly aplikovány při porovnání typů aparátů k různým účelům a při selekci vybavení pro reálný projekt.