Technika pro tvorbu videa a její vliv na záznam - Chládek, Lukáš; Truhlář, Filip; Krist, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce se zaměřuje na aparáty používané k nahrávání videí, jejich vlastností a jak ovlivňují tyto vlastnosti technickou a vizuální podobu videa. Pro dosažení cílů práce byla provedena analýza typů aparátů, zjištění principu jejich fungování a analýza součástek používaných k generování záznamu. Tyto znalosti byly aplikovány při porovnání typů aparátů k různým účelům a při selekci vybavení pro reálný projekt.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses