Možnosti redakčních webových systémů - Medoň, Gabriel (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o historii vývoje správy obsahu ve všeobecné rovině a postupně přechází na správu obsahu na webu pomocí redakčních webových systémů. Informuje o různých možnostech využití vybraných volně dostupných redakčních webových systémů, konkrétně o možnostech přizpůsobení základního vzhledu a zároveň o aplikaci přídavných modulů pro rozšířenou funkcionalitu. Cílem této práce je poskytnout přehled možností a jednoduchý návod pro vytvoření vlastní webové prezentace primárně pro studenty fakulty managementu, ale její praktické využití může být celoplošné