Možnosti redakčních webových systémů - Medoň, Gabriel; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o historii vývoje správy obsahu ve všeobecné rovině a postupně přechází na správu obsahu na webu pomocí redakčních webových systémů. Informuje o různých možnostech využití vybraných volně dostupných redakčních webových systémů, konkrétně o možnostech přizpůsobení základního vzhledu a zároveň o aplikaci přídavných modulů pro rozšířenou funkcionalitu. Cílem této práce je poskytnout přehled možností a jednoduchý návod pro vytvoření vlastní webové prezentace primárně pro studenty fakulty managementu, ale její praktické využití může být celoplošné
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: webové technologie; správa softwaru; Drupal (software); WordPress (software); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; web technology; software administration; Drupal (software); WordPress (software); bachelor's theses