Insolvenční správce - Marková, Jana; Moravec, Tomáš, 1983-; Valenta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá institutem insolvenčního správce. Skládá se ze dvou částí (kapitol), přičemž každá část obsahuje ještě několik podkapitol. První část se zabývá insolvenčním řízením, konkrétně úpadkem a způsoby jeho řešení, dále jsou rozebírány zásady insolvenčního řešní a také charakterizovány procesní subjekty řízení. Druhá část se věnuje samotnému insolvenčnímu správce - jeho ustavení do funkce, činnostem a povinnostem, odpovědnosti a rovněž výši odměny a náhrady hotových výdajů, jež mu náleží. Prostor je dán také dalším druhům správců. Závěr reflektuje činnost a potřebnost osoby správce a vyjadřuje názor na jeho odměňování.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses