Online obchodovanie pomocou automatických obchodných systémov - Polák, Tomáš; Palovský, Radomír, 1959-; Sova, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Táto práca sa zaoberá problematikou online automatických obchodných systémov na Forexe. V teoretickej časti sú vysvetlené základné pojmy potrebné pre pochopenie medzinárod-ného menového trhu a základné nástroje používané profesionálmi pre analýzu chovania cien. V praktickej časti autor zostrojí dva profitabilné automatické systémy založené na odlišných prístupoch podľa všeobecne uznávaných štandardov a dokáže, že je možné na základe jednoduchého modelu naprogramovať obchodného robota, ktorý pravidelne a bezpečne zhodnocuje finančné prostriedky. Výsledky budú porovnané s výkonom štan-dardného open source AOS.
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses