E-Government a datové schránky - Šilhová, Lucie (2014)
Tato bakalářská práce se dělí na dvě části. V první části se čtenáři můžou dozvědět něco málo o elektronizaci výkonu veřejné správy a komunikaci s úřady samosprávy v České republice. A v druhé části je bakalářská práce zaměřena na datové schránky