E-Government a datové schránky - Šilhová, Lucie; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibil, Jiří, 1977- (2014)
Tato bakalářská práce se dělí na dvě části. V první části se čtenáři můžou dozvědět něco málo o elektronizaci výkonu veřejné správy a komunikaci s úřady samosprávy v České republice. A v druhé části je bakalářská práce zaměřena na datové schránky
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: elektronická veřejná správa; datové schránky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic government; electronic data boxes; bachelor's theses