Budování a využívání menších počítačových sítí - Nepomucký, Pavel; Pinkas, Otakar, 1942-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce se zabývá návrhem malé domácí počítačové sítě. Hlavním cílem je popsat, jak lze rozšířit domácí síť o další prvky a umožnit uživatelům bezdrátové připojení ve vybraných lokalitách. Práci lze rozdělit na dvě části. První teoretická část je věnována základním prvkům sítě a síťové komunikaci. Druhá část je věnována praktické ukázce rozšíření malé domácí sítě o další objekt pomocí bezdrátového spoje. Práce popisuje výběr a nastavení počítačových prvků, včetně testování a vyhodnocení přenosových rychlostí, pokrytí a odezvě mezi bezdrátovými přístupovými body.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses