Budování a využívání menších počítačových sítí - Fišer, Marek (2014)
Cílem bakalářské práce je popis zprostředkování internetových služeb za použití technologie radioreleových spojů. Práce je rozdělená do tří částí. První část teoreticky popisuje metalické a bezdrátové sítě. Druhá část je věnována problematice radioreleových spojů. Třetí, hlavní část práce, je zaměřena na popis konkrétního řešení. Jsou v ní popsány praktické zkušenosti, které byly získány při samotné realizaci projektu.