Budování a využívání menších počítačových sítí - Fišer, Marek; Pinkas, Otakar, 1942-; Palovský, Radomír, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem bakalářské práce je popis zprostředkování internetových služeb za použití technologie radioreleových spojů. Práce je rozdělená do tří částí. První část teoreticky popisuje metalické a bezdrátové sítě. Druhá část je věnována problematice radioreleových spojů. Třetí, hlavní část práce, je zaměřena na popis konkrétního řešení. Jsou v ní popsány praktické zkušenosti, které byly získány při samotné realizaci projektu.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses