Komparace účetní závěrky sestavené podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví a českých účetních standardů - Mračková, Veronika (2014)
Tato bakalářská práce ,,Komparace účetní závěrky sestavené podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví a českých účetních standardů" pojednává o rozdílech účetní závěrky sestavené dle českých a mezinárodních účetní předpisů. Je rozdělena na dvě části. V první části jsem shrnula teorii k oběma způsobům sestavování účetní závěrky a v druhé části jsem na základě předchozí teoretické části analyzovala rozdíly na příkladech konkrétních dvou účetních závěrek z odvětví telekomunikace.