Komparace účetní závěrky sestavené podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví a českých účetních standardů - Mračková, Veronika; Miková, Tereza; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce ,,Komparace účetní závěrky sestavené podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví a českých účetních standardů" pojednává o rozdílech účetní závěrky sestavené dle českých a mezinárodních účetní předpisů. Je rozdělena na dvě části. V první části jsem shrnula teorii k oběma způsobům sestavování účetní závěrky a v druhé části jsem na základě předchozí teoretické části analyzovala rozdíly na příkladech konkrétních dvou účetních závěrek z odvětví telekomunikace.
Vedoucí práce: Tereza Miková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses