Testování hypotéz v marketingovém výzkumu - Cihlář, Martin (2014)
Moje práce se zabývá testováním hypotéz v marketingovém výzkumu používaným především při zpracovávání dotazníkových šetření. Nejdříve se věnuji vysvětlení marketingového výzkumu a jeho procesu. Další kapitola je zaměřena na data a jejich přípravu pro analýzu. Ve třetí kapitole vysvětluji základní teorii testování hypotéz. V této kapitole uvádím několik příkladů, které jsou řešeny buď bez použití softwaru, nebo pomocí SPSS verze 18 (u příkladů řešených pomocí SPSS je vždy uveden postup při jejich zadávání do programu).