Určení ziskového potenciálu akcie - Sýkora, Igor (2013)
Cílem této bakalářské práce je navržení způsobu výpočtu perfektního zisku, který je využit při určení efektivnosti strategie založené na klouzavých průměrech. První část se zaměřuje na výpočet perfektního zisku vybraného akciového titulu za pomoci programu MATLAB. Druhá část je věnována popisu procesu tvorby obchodní strategie, která je následně vytvořena za pomoci platformy TradeStation. Při určení vstupů a výstupů je použito ukazatelů technické analýzy. Závěr práce hodnotí efektivnost navržené strategie.