Určení ziskového potenciálu akcie - Sýkora, Igor; Králová, Dana; Šulc, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem této bakalářské práce je navržení způsobu výpočtu perfektního zisku, který je využit při určení efektivnosti strategie založené na klouzavých průměrech. První část se zaměřuje na výpočet perfektního zisku vybraného akciového titulu za pomoci programu MATLAB. Druhá část je věnována popisu procesu tvorby obchodní strategie, která je následně vytvořena za pomoci platformy TradeStation. Při určení vstupů a výstupů je použito ukazatelů technické analýzy. Závěr práce hodnotí efektivnost navržené strategie.
Vedoucí práce: Dana Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses