Český trh s přírodní kosmetikou - Kerndlová, Darja; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá českým trhem s přírodní kosmetikou. Bakalářská práce se skládá ze tří kapitol. V první kapitole je charakterizován pojem přírodní kosmetika a jak jí spotřebitel pozná. Druhá kapitola popisuje marketingový výzkum. Ve třetí kapitole je popsán vlastní marketingový výzkum a jeho výsledek. Cílem bakalářské práce je zjistit, jaké mají čeští spotřebitelé povědomí o existenci přírodní kosmetiky a jaký k ní mají postoj.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses