Miesto predaja ako jeden z rozhodujúcich faktorov nákupu - Pohančeniková, Dagmar (2014)
Táto bakalárska práca má za cieľ analyzovať in-store aktivity hypermarketu Albert pričom sa bližšie zameriava na POP nástroje a nákupnú atmosféru. V teoretickej časti sú vysvetlené pojmy ako in-store komunikácia, shopper marketing a zmyslový marketing. Ďalej sú tu podrobne opísané POP nástroje používane v obchodných jednotkách podľa jednotlivých typov. V praktickej časti nájdeme podrobnú analýzu vybranej predajnej jednotky podľa zvolených kritérií v praktickej časti. V závere prevádzam vyhodnotenie a prikladám návrhy na zlepšenie.