Zaměstnanec a OSVČ - situace v ČR - Hájek, Ondřej (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním osoby samostatně výdělečně činné a zaměstnance. Tyto subjekty jsou porovnávány jak obecně tak i pomocí konkrétních výpočtů. Část práce se problematice věnuje z pohledu zaměstnavatele. V poslední kapitole je srovnán systém ČR se systémem Francie.