Zaměstnanec a OSVČ - situace v ČR - Hájek, Ondřej; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním osoby samostatně výdělečně činné a zaměstnance. Tyto subjekty jsou porovnávány jak obecně tak i pomocí konkrétních výpočtů. Část práce se problematice věnuje z pohledu zaměstnavatele. V poslední kapitole je srovnán systém ČR se systémem Francie.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses