Marketingová strategie rodinné firmy - Hradský, Ondřej (2014)
V nedávné době zaznamenal masozpracující průmysl velké a ne příliš pozitivní změny v jeho struktuře. Změny ovlivnily všechny společnosti podnikající v tomto oboru. Klíčem k tomu, jak být stále konkurenceschopným a silným hráčem na tomto trhu, se stává mimo jiné marketing a s ním spojené aktivity. V práci je detailně popsána celá společnost Jatky Hradský s.r.o., která se zabývá výrobou masa a masných výrobků. Tato rodinná firma sídlí ve Strakonicích a aktivně působí v rámci Jihočeského kraje, kde také nakupuje lokální suroviny. Unikátní propojení místních dodavatlů a konečné výroby ve vlastním závodě vytváří z každého produktu čistě jihočeský produkt. Největší část práce je věnována návrhu na vytvoření správné a úspěšné marketingové strategie pro společnost Jatky Hradský s.r.o.