Zhodnocení konceptu "Svoboda v práci" v konkrétních podnicích - Nosek, Tomáš (2014)
Tato bakalářská práce shrnuje dosavadní poznání o konceptu "svoboda v práci". Na příkladu tří konkrétních firem sleduje uplatnění tohoto konceptu v praxi v České republice. Aplikace konceptu "svoboda v práci" je v jednotlivých firmách hodnocena vůči jeho teoretickému základu. Dále je srovnávána míra uplatnění "svobody v práci" v daných zkoumaných firmách vzájemně