Zhodnocení konceptu "Svoboda v práci" v konkrétních podnicích - Nosek, Tomáš; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Herold, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce shrnuje dosavadní poznání o konceptu "svoboda v práci". Na příkladu tří konkrétních firem sleduje uplatnění tohoto konceptu v praxi v České republice. Aplikace konceptu "svoboda v práci" je v jednotlivých firmách hodnocena vůči jeho teoretickému základu. Dále je srovnávána míra uplatnění "svobody v práci" v daných zkoumaných firmách vzájemně
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses