Firmy a jejich informační systémy - Krchov, Zdeněk (2014)
Tato práce se zabývá informačními systémy, které jsou využívány v rámci firemního prostředí. V první části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se této problematiky. Dále je uvedeno a přiblíženo základní rozdělení a následuje podrobnější popsání vybraných informačních systémů. Z praktického hlediska se práce zabývá přechodem z jednoho ERP systému na jiný. Popisuje úskalí, ale i výhody tohoto procesu